Blótlaug Nordsjælland

Et hedensk fællesskab

Blótlaug Nordsjælland er et etableret Blótlaug, der holder til i Nordsjælland.

Vores værneting er Nordsjælland fordi vi ønsker, at benytte os af og være en del af den Nordsjællandske natur og de mange fantastiske fortidsminder, vore forfædre har efterladt os.

Blótlaug Nordsjælland ønsker og forventer, at afholde blót ud over de fire store årstidsblót for netop, på den måde, at ære den nordsjællandske natur, vore forfædre og ikke mindst Regin (magterne).

I Blótlaug Nordsjælland, hylder vi mangfoldigheden og hos os er man den, man er og bibringer det man kan.

I cirklen er alle ens.

Heimdal er grundstenen i vores blót og laugets beskytter. Derfor vil han altid indgå i vores blot. Vi tror på, at han bygger broer mellem verdener og mellem mennesker samt, at han vil værne om fællesskabet.

Alle er velkommende ligegyldigt politisk holdning, hudfarve og alt mulig andet, der kan skabe splid. Vi er her fælles om vores tro og så længe vi kan mødes om det, er alle velkomne. Alt det andet må være i andet fora.

Der er både mulighed for et betalt medlemskab eller at deltage i vores gæsteblot, som koster en blotafgift pr. blot for at deltage. Man medbringer selv mad og drikkevare ved alle blot.

Vi deltager alle på lige fod og alle har ret og mulighed for at stable blot og andre asatro relevante arrangementer på benene og medlemmer må hjertens gerne låne horn, bålfad og andet udstyr til at lave disse.

Vi ser ikke skævt på rollespil og vikinger. Vi er tro mod vores tro. Er stolte af den og står ved den.